a változás szabadsága
MAGAMRÓL
Pazár Kinga

Hiszek a változás szabadságában. Mivel állandóan változó világban élünk, így jó tudni, hogy olyan változások is vannak, melyekről mi magunk dönthetünk. Felteszel magadnak egy kérdést és ha nem tetszik a válasz szabadon dönthetsz a változtatásról.

 

Évtizedes alkalmazotti tapasztalataimat a SOTE-én, nemzetközi gyógyszercégnél és texasi privát intézetben szereztem, majd vállalkozóként egy budapesti magánkézben lévő cégcsoportnak dolgoztam. Érdeklődésem fokozatosan fordult a személyes változás felé: kezdetben az alternativ gyógyászat, majd az NLP, ericksoni hipnózis, erőszakmentes kommunikáció és a coaching módszerét tanultam meg és alkalmaztam a klienseimnél, ügyfeleimnél.

 

NLP Akadémián tanárom Stenger Györgyi lehetőséget adott, hogy vele dolgozzam a Practitoner és Master tanfolyamokon. Csodálatos élmény látni a csoport tagjainak változását és hogy mennyit tanulok én magam is minden újabb csoporttal. Sokáig csak a coaching helyzetben egyéni tréningben gondolkodtam, de az élet megszervezte az első önálló NLP csoportomat, majd Wiesner Edit felkérésére a LEMMA Coaching intenzív képzésében működtem közre. Fülemben csengenek Tom Best szavai: a tréner az, akitől tanulni akarnak. A coachingban, egyéni tréningekben szerzett tapasztalataim alapján folyamatosan dolgozom ki és tesztelem a tematizált kiscsoportos tréningeket.

Pazár Kinga

 

MESTEREIM

Sok nagyszerű tanártól tanulhattam, itt azok előtt tisztelgek, akik személyükkel is hatással voltak rám:
Polcz Alaine gyász, tanatológia
Stenger Györgyi NLP
Henrik Lell Belief change, EMDR
Tom Best NLP
Szalóki Gábor NLP
Zachár Mónika organikus szemléletű vezetés
Wiesner Edit coaching
Rambala Éva EMK

 

A coaching egyre szélesebb körben terjed, mivel gyorsan változó világunkban rugalmasabb alkalmazkodásra van szükségünk és számtalan lehetőségből választhatunk.
coaching
Az NLP a sikeres, hatékony működés tanulmányozását állította kutatásainak középpontjába. Az NLP az emberhez méltó személyes változáshoz teremt ...
nlp-tréning
célja hogy kritika és hibáztatás helyett az őszinte és együttérző kommunikácó olyan cselekvéshez vezessen amellyel kielégíthetők a résztvevők alapvető emberi szükségletei.
erőszakmentes kommunikáció
ÉRDEKLŐDÉS
Címzett :
info@triflow-coaching.hu
* E-mail :
* Név :
Elérhetőség :
* szükséges megadni
* Üzenet :
AKTUÁLIS
Ismerkedés az NLP-vel úgy, hogy közben már hasznos eszközöket sajátítasz el, és el tudod dönteni akarsz-e még többet tanulni.
Aktuális
"Ha csak egyetlen módszert választhatnék a trauma gyógyításához az EMDR győzne" - Henrik Lell
Aktuális
Bentlakásos 2 hetes tanfolyam, melyen a hagyományos 160 órás, egész tanéves képzés anyagát sajátíthatod el.
Aktuális
Tel.:
06-20-260-1600
E-mail:
Copyright © Triflow-coaching - 2012