a változás szabadsága
NLP TRÉNING
Pazár Kinga

Az emberhez méltó személyes változáshoz teremt környezetet. TE vagy a kezdeményező, TE döntöd el, hogy bizonyos helyzetekben hogyan akarsz viselkedni. Az NLP tréninggel lehetőséget adsz magadnak, hogy egy haszontalan vagy fájdalmas viselkedési, gondolkodási vagy érzelmi mintát módosíts úgy, hogy jobban, hatékonyabban, céljaidnak megfelelő módon működhess a jövőben. A múltbéli élmények megtörténtek, tények, nem tudunk változtatni rajtuk. De azon ahogy MOST viszonyulunk hozzájuk módunkban áll változtatni. Az önismeret fontos ahhoz, hogy pontosan tudjuk honnan indulunk célunk felé, szükséges a probléma tudatosításához. Ha felelősséget vállalunk saját sorsunkért, életünkért ezután érdemes továbblépni a megoldás felé.

 

Az NLP használatához nem kell a hitünket vagy akár csak egyetlen értékünket megváltoztatnunk, egyszerűen csak legyünk kíváncsiak és álljunk készen a kísérletezéshez. Minden, az emberekkel kapcsolatos általánosításunk valakire nézve igaztalan, mert minden ember egyedi. Így az NLP nem tart igényt arra, hogy objektíven igaz legyen. Az NLP modell, melynek célja - mint minden modellnek - hogy hasznos legyen. Az NLP-nek van néhány igen hasznos alapelve. Javaslom, hogy viselkedj úgy, mintha ezek igazak lennének, és figyeld meg a különbséget!

 

Csodálatosnak találom azt, hogy az NLP tréning során milyen könnyű és élvezetes lehet a személyes változás, hogy bárki bármikor képes szabadon változtatni akár a legnehezebbnek tűnő, évtizedes problémáin.Személyes tapasztalataim alapján a gyász, burnout és stresszkezelés területén különösen gyors és hatékony változást, érzelmi stabilitást érhetünk el.

 

Az NLP Comprehensive szellemisége alapján az NLP tréning során figyelünk a változás következményeire. Fontosnak tartom az ökológikus hozzáállást, hogy a tréning kezdetén megvizsgáljuk a kívánt változás mit zavarna meg, mi volt a régi viselkedés haszna, mi az ami elvész az új helyzetben. Akkor vagyunk képesek a legjobb döntést meghozni, ha tudatában vagyunk a döntésünk lehetséges következményeinek és számolunk velük.

 

Az NLP tréning eredményeként létrejött személyes változás hatással lesz emberi kapcsolatainkra is. Ha a rendszer egyik eleme változik akkor kibernetikus rendszerek módjára újraszervezi magát az egész. Ha én változom akkor a másik "nem tud nem változni".

 

Az egyéni vagy kiscsoportos tréningek felől érdeklődj telefonon, e-mailben vagy a honlapon, figyelheted az Aktuális híreket vagy a hírlevelet.

A coaching egyre szélesebb körben terjed, mivel gyorsan változó világunkban rugalmasabb alkalmazkodásra van szükségünk és számtalan lehetőségből választhatunk.
coaching
Az NLP a sikeres, hatékony működés tanulmányozását állította kutatásainak középpontjába. Az NLP az emberhez méltó személyes változáshoz teremt ...
nlp-tréning
célja hogy kritika és hibáztatás helyett az őszinte és együttérző kommunikácó olyan cselekvéshez vezessen amellyel kielégíthetők a résztvevők alapvető emberi szükségletei.
erőszakmentes kommunikáció
ÉRDEKLŐDÉS
Címzett :
info@triflow-coaching.hu
* E-mail :
* Név :
Elérhetőség :
* szükséges megadni
* Üzenet :
AKTUÁLIS
Ismerkedés az NLP-vel úgy, hogy közben már hasznos eszközöket sajátítasz el, és el tudod dönteni akarsz-e még többet tanulni.
Aktuális
"Ha csak egyetlen módszert választhatnék a trauma gyógyításához az EMDR győzne" - Henrik Lell
Aktuális
Bentlakásos 2 hetes tanfolyam, melyen a hagyományos 160 órás, egész tanéves képzés anyagát sajátíthatod el.
Aktuális
Tel.:
06-20-260-1600
E-mail:
Copyright © Triflow-coaching - 2012