a változás szabadsága
STRESSZKEZELÉS
Pazár Kinga

Mai gyorsan változó világunkban sok olyan inger ér bennünket ami kedvezőtlen hatást idézhet elő, ez a distressz. A munkahely, gazdaság, családi viszonyok, egészség, párkapcsolat, tömegközlekedés, belső konfliktusok, nagy intenzitású jelentős fordulatok vagy folyamatosan ismétlődő, mindennapi események okozhatnak és fenntarthatnak stresszes állapotot.

 

Ezek közül némelyikre van közvetlen ráhatásunk, képesek vagyunk változtatni a helyzeten. Némelyikkel szemben tehetetlenek vagyunk és így állandósul a stressz.

 

Stressz esetén felfokozott állapot, ingerlékenység, koncentrációs problémák vagy lehangoltság, kedélyzavar, fásultság, krónikus kimerültség - akár testi tünetek is jelentkezhetnek a vegetatív rendszeren keresztül. (Szív- és érrendszeri, emésztési, immunrendszeri és szexuális működési zavarok)

 

Talán feltűnt már, hogy ugyanabban a helyzetben az egyik ember szó szerint belebetegszik míg a másik egész jól megőrzi belső egyensúlyát. Mindketten ugyanazoknak az ingereknek vannak kitéve. A különbség az ahogyan feldolgozzák az eseményeket.

Jó hír: Van választásunk hogyan éljük meg az eseményeket, hogyan reagáljunk rájuk. Megtanulhatunk az eddiginél hasznosabb és hatékonyabb módon létezni a problémás helyzetekben. Ugyanarra az ingerre új módon reagálhatunk.

 

Ez a változás nem csak elhatározáson múlik, új viselkedések és új szokások elsajátításához legtöbbünknek jól jön egy hozzáértő szakmai segítség.

 

Az egyéni vagy kiscsoportos tréningek felől érdeklődj telefonon, e-mailben vagy a honlapon, figyelheted az Aktuális híreket vagy a hírlevelet.

A coaching egyre szélesebb körben terjed, mivel gyorsan változó világunkban rugalmasabb alkalmazkodásra van szükségünk és számtalan lehetőségből választhatunk.
coaching
Az NLP a sikeres, hatékony működés tanulmányozását állította kutatásainak középpontjába. Az NLP az emberhez méltó személyes változáshoz teremt ...
nlp-tréning
célja hogy kritika és hibáztatás helyett az őszinte és együttérző kommunikácó olyan cselekvéshez vezessen amellyel kielégíthetők a résztvevők alapvető emberi szükségletei.
erőszakmentes kommunikáció
ÉRDEKLŐDÉS
Címzett :
info@triflow-coaching.hu
* E-mail :
* Név :
Elérhetőség :
* szükséges megadni
* Üzenet :
AKTUÁLIS
Ismerkedés az NLP-vel úgy, hogy közben már hasznos eszközöket sajátítasz el, és el tudod dönteni akarsz-e még többet tanulni.
Aktuális
"Ha csak egyetlen módszert választhatnék a trauma gyógyításához az EMDR győzne" - Henrik Lell
Aktuális
Bentlakásos 2 hetes tanfolyam, melyen a hagyományos 160 órás, egész tanéves képzés anyagát sajátíthatod el.
Aktuális
Tel.:
06-20-260-1600
E-mail:
Copyright © Triflow-coaching - 2012