a változás szabadsága
VÉLEMÉNYEK
Pazár Kinga
Szívből ajánlom Kingát mindenkinek, aki akar változni, de fél a változástól vagy nem tudja merre induljon. Nagy tapasztalattal, odafigyeléssel és szakértő útmutatással vezet ki a megszokott, "langymeleg állóvízből".Kinga segítségével megtapasztaltam azt, hogy minden, akár percek alatt pozitív irányba meg tud változni, hiszen nem a világ változik, csak az, hogy én hogyan tekintek a világra.
Soós Ági
 
Nyugalom, mosoly, odafigyelés, finomság ez mind ott van Kinga tarsolyában és még rengeteg tudás és kincs, ami megosztásra vár. Nagy szeretettel ajánlom, ha olyan valakit keresel, aki nem csak a szemével lát, hanem a szívével is.
Gáspár Szilvia
 
Kingát őszintén ajánlom azoknak, akik akarnak és mernek változni. Személyében egy biztonságos, megbízható, figyelmes és odaadó segítőre találtam. Köszönettel,
Nemes Melinda
 
Kinga kedves, figyelmes és segítőkész. Beszélgetéseink alatt figyelembe vette pillanatnyi lelki állapotomat, változni vágyó és hajlandó részeimnek a határait. Biztonságban érzem magam mellette és vele. Szeretettel és Szívből ajánlom Őt!
Zachár Mónika
 
Határozottsága, nyugalma, ereje nem hagy a "langyos megszokottban"! :) Mindenkinek aki valódi változásra, energiára, önismeretre szomjazik szeretettel ajánlom Kinga segítségét!
Veres Paula
 
Kinga nyugalmát, odafigyelését, segítőkészségét tiszta szívből ajánlom, aki változni akar, benne megtalálja az igazi segítőt.
Becsei Katalin
 
Azt hiszem, hogy mindenki aki segítségre szorul, vagy saját belső igénye szerint változni szeretne, olyan személyhez szeretne fordulni, aki hiteles, bizalmat sugárzó, figyelmes és szakmailag kompetens. Kinga ilyen, ezért ajánlom mindenkinek. Mindemellett segítőkészsége, mosolya és csodálatos hangja is varázslatos.
Sipos Judit
 
Kinga elkötelezett hirnöke a változás művészetének. Vele, a kérdései által könnyű változni, legyen az akár a legnagyobb problémád. Kedves mosolya mögött átlátja a helyzetet, és tudja milyen irányba érdemes indulni.Igazi segítő! Szívből ajánlom. Ne habozz! Keresd meg!
Dr. Stenger Györgyi
 
Az NLP-mertertanfolyamon talán a legkedvesebb csoporttársam voltál, őszintén irigylem azokat, akik időt tölthetnek Veled!
Bonifert Zoltán
 
A coaching egyre szélesebb körben terjed, mivel gyorsan változó világunkban rugalmasabb alkalmazkodásra van szükségünk és számtalan lehetőségből választhatunk.
coaching
Az NLP a sikeres, hatékony működés tanulmányozását állította kutatásainak középpontjába. Az NLP az emberhez méltó személyes változáshoz teremt ...
nlp-tréning
célja hogy kritika és hibáztatás helyett az őszinte és együttérző kommunikácó olyan cselekvéshez vezessen amellyel kielégíthetők a résztvevők alapvető emberi szükségletei.
erőszakmentes kommunikáció
ÉRDEKLŐDÉS
Címzett :
info@triflow-coaching.hu
* E-mail :
* Név :
Elérhetőség :
* szükséges megadni
* Üzenet :
AKTUÁLIS
Ismerkedés az NLP-vel úgy, hogy közben már hasznos eszközöket sajátítasz el, és el tudod dönteni akarsz-e még többet tanulni.
Aktuális
"Ha csak egyetlen módszert választhatnék a trauma gyógyításához az EMDR győzne" - Henrik Lell
Aktuális
Bentlakásos 2 hetes tanfolyam, melyen a hagyományos 160 órás, egész tanéves képzés anyagát sajátíthatod el.
Aktuális
Tel.:
06-20-260-1600
E-mail:
Copyright © Triflow-coaching - 2012
triflow-coaching kapcsolat